Esports

El Club d’Arquers de Tiana participa al Campionat del món de tir amb arc en sala

/ martalopez

Jesús López i Juan Ramón Martínez van estar del 17 al 19 de gener a la ciutat francesa competint juntament amb 1123 arquers de 38 països d’arreu del món.

Marta  López | 24/01/2020 a les 17:40 0
 

En Jesús López, del Club d’Arquers de Tiana, va acabar l’any 2019 guanyant la medalla d’or dins la categoria d’arc compost durant la seva participació en el Campionat de Catalunya d’arc adaptat, que es va celebrar a Constantí durant el 21 i el 22 de desembre. També va aconseguir ser el campió de la Lliga Catalana dins de la seva categoria.

Ara, ha començat l’any 2020 igual d’actiu que l’any passat. Va participar en el Campionat del món indoor de tir amb arc que es va celebrar a Nimes durant el passat cap de setmana. Els dos membres del Club d’Arquers de Tiana, Jesús López i Juan Ramón Martínez, van estar del 17 al 19 de gener a la ciutat francesa competint juntament amb 1123 arquers de 38 països d’arreu del món.

A més, ja s’estan preparant per al cap de setmana del 30 al 2 de gener, quan viatjaran fins al Campionat d’Espanya que es celebrarà a Marina d’Or, a Castelló. La modalitat també serà indoor i hi haurà la categoria d’arc adaptat compost.

Marta López
Marta  López