Cultura

El cor “Veus de la Virreina” es constituirà com a entitat

Un dels vídeos que han preparat durant aquest confinament. Font: Glòria Miquel. / martalopez

De moment tenen el NIF provisional, a l’espera d’obtenir el definitiu.

Marta  López | 03/07/2020 a les 11:21 0
 

El Cor Les Veus de la Virreina creix i aviat es constituirà com a entitat. La seva directora, la Glòria Miquel, explica que de moment tenen el NIF provisional, a l’espera d’obtenir el definitiu:

 

Quin canvi suposa per a ells?

 

El cor, format majoritàriament per veïns i veïnes del barri de la Virreina i també gent de pobles propers, dóna vida tant als cantaires que hi participen com al mateix barri, especialment durant les celebracions que es fan al llarg de l’any, com les Havaneres del setembre i la Festa Major del juliol.

Enguany, a causa de la crisi sanitària, aquestes celebracions perillen i no saben si les podran fer. Tot i això, la seva activitat no s’ha aturat durant aquests mesos de confinament. Des de la distància, les sessions han continuat i han preparat un total de cinc cançons que han enregistrat en vídeo:

 

Una de les últimes cançons que han fet és la sardana “Somni”. Entre el repertori, es troba la versió en català de “What A Wonderful World” (Aquest món és preciós), les havaneres “Sortim a la mar” i “Vell pescador” i la cançó “Maite”, interpretada pel cor d’homes. Ara, faran una pausa per l’estiu i tornaran al setembre amb el mateix esperit de sempre.

Marta López
Marta  López