Cultura | Música i dansa

El Coro de Tiana acaba el curs amb el tradicional concert a la Sala Albéniz

/ martalopez

El Cor d'Homes, la Coral Tianenca, el Cor sOns i el Gospel Tiana seran les 4 formacions que actuaran al concert de final de curs.

Marta  López | 21/06/2019 a les 12:39 0
 

Com cada any, el Coro de Tiana acaba el curs escolar amb un concert a la Sala Albéniz. Enguany tindrà lloc el dissabte 22 de juny, a dos quarts de set de la tarda, i estarà conduït per l’Skate. L’entrada és gratuïta.

Segons el president del Coro, l’Eduard Montaño, el concert mostrarà totes les variacions de cant coral que treballen, obtenint una oferta molt atractiva gràcies a la diversitat de peces que es podran escoltar.

Excepte el grup de guitarres, que faran una petita audició més privada, i el Cor Infantil, que segons Montaño encara són petits per cantar en aquest tipus d’escenari, la resta d’agrupacions corals interpretaran un repertori molt variat.

El Cor d’Homes, dirigits per l’Elionor Canas, cantaran la tonada popular “Vals de caramelles” i el clàssic de les havaneres “El meu avi”.

El Cor sOns, dirigits per l’Oliver Carrasco, centraran la seva actuació en cançons de musicals. Faran un “medley” de peces escrites pel famós compositor Andrew Lloyd Weber i acabaran amb “Sunday in the park with George”, musical escrit per Stephen Sondheim.

Aquestes són les cançons que podrem escoltar en el “medley”:

Superstar i Everything’s alright (Jesucrist Superstar)

Don’t cry for me Argentina (Evita)

Mr. Mistoffelees i Memory (Cats)

Light at the end of the tunnel (Starlight Express)

Unexpected song (Song & Dance)

Think of me i The phantom of the opera (El fantasma de l’òpera)

Love changes everything (Aspects of Love)

La Coral Tianenca, dirigida per l’Elionor Canas, farà un repertori de sis cançons ben diferents entre si: Edelweis, de Richard Rodgers; Hallelujah, de Leonard Cohen; Vestida de nit, de Castor Pérez; Imagine, de John Lennon; Mamma Mia, d’Abba; i Els Degotalls, de Ricard Castells i Amadeu Miralles.

L’últim grup serà el de Gospel Tiana, dirigits pel Ben Bensis, que faran un repertori de cinc cançons: Every praise, de Hezekiah Walker; Redemption song, de Bob Marley; I will follow him, banda sonora de Sister Act; I can go to God in prayer, d’Albertina Walker; i Bohemian Rhapsody, de Queen.

El concert acabarà amb una cançó conjunta interpretada pels 4 grups, “Good news”.

Marta López
Marta  López