Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els primers objectius del nou equip de govern: Pla d’Actuació Municipal i pressupostos

El dilluns es va estrenar el nou equip de govern. Després del ple de constitució del passat dissabte, l’actual alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, assegura que els quatre regidors d’Esquerra Tiana i els dos de Junts per Catalunya Tiana ja s’han posat mans a l’obra i han començat a posar-se al dia de tots els assumptes que gestiona l’Ajuntament.

La nova alcaldessa explica que el primer dia el van dedicar a fer el traspàs de l’antic al nou equip de govern:

 

Un equip que es presentarà de manera oficial el proper 9 de juliol. Serà llavors quan tindrà lloc el primer ple de la legislatura, on es presentarà el cartipàs amb la nova distribució de càrrecs i funcions:

 

Martorell avança que els 6 regidors es repartiran en 4 grans àrees: l’Àrea de Presidència i Alcaldia; l’Àrea de les Persones; l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat, Territori i Urbanisme; i l’Àrea Interna:

 

Dins de cada àrea, juntament amb les ja existents, han afegit noves regidories com la d’Igualtat i LGTBIQ+, la d’Arxiu i Memòria Històrica o la de Transició Energètica:

 

Així doncs, els regidors Àlex Robles (ERC) i Mateu Hernández (JuntsxCat) formaran part de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat, Territori i Urbanisme; les regidores Mireia Salvador (ERC) i Marta Guàrdia (JuntsxCat) seran les encarregades de l’Àrea de les Persones; el regidor Jaume Darbra s’encarregarà de l’Àrea Interna i, finalment, la mateixa alcaldessa formarà part de l’Àrea de Presidència i Alcaldia.

L’alcaldessa assegura que tots han començat a treballar des del primer dia:

 

D’aquí i fins a finals d’any, l’equip de govern s’ha posat una sèrie d’objectius. El primer és tenir acabat el Pla d’Actuació Municipal:

 

L’altre és portar els pressupostos del 2019 al ple del setembre per a la seva aprovació:

 

Aquests són els altres reptes que tenen de cara al 2019:

 

De moment, la pròxima data destacada serà la del 9 de juliol, on es concretaran les tinences d’alcaldia.