Cultura | D'acords

El Festivalet torna a apostar per El Planter

La Laia, el Quique, la Lucia, la Irene i el Diego, dels combos de Mozartiana. / martalopez

La gran cloenda musical del cicle D’acords comptarà amb la participació dels combos Out Time Kids i Orange Background, de Mozartiana, The Sound Ones, de L'Aula Masafrets de Mataró i The Iguanas, de l'Escola Muba de Badalona.

Marta  López | 15/06/2022 a les 14:23 0
 

El D’acords, el cicle d’espectacles en petit format organitzat per Bandabòlit i l’Ajuntament de Tiana, tanca la temporada el proper dissabte 18 de juny amb la celebració de la segona edició del Festivalet.

Entre les propostes musicals que es podran veure al Parc de l’Antic camp de futbol es troba la iniciativa d’El Planter, un espai que ja van estrenar l’any passat i que busca donar a joves combos una oportunitat de pujar en un gran escenari i compartir l’experiència amb artistes professionals.

L’escola de música tianenca Mozartiana participarà en el Festivalet amb dos dels seus combos, Out Time Kids i Orange Background. La Irene i el Diego, per una banda, i el Quique, la Laia, la Lucia, per l’altra, formen part d’aquests dos combos i ens expliquen per què van decidir unir-se a ells:

 

Destaquen que l’experiència que estan vivint està essent molt positiva i ens detallen quins coneixements i aprenentatges estan extraient gràcies a formar part d’un conjunt:

 

Tots cinc reflexionen sobre què esperen del concert d’aquest dissabte:

 

La Irene i el Quique ens avancen una de les cançons que tocaran:

 

El Planter comptarà, també, amb la participació de dos combos convidats, The Iguanas, de l’Escola Muba de Badalona, i The Sound Ones, de l’Aula Masafrets de Mataró. L’Adan i la Luna, guitarrista i cantant d’aquest últim combo, també ens expliquen per què van decidir entrar a formar part d’aquesta formació i l’experiència que estan tenint:

 

El concert de dissabte serà especial per a ells i esperen fer-ho bé:

 

Després dels combos, a dos quarts de nou del vespre pujarà a l’escenari el grup emergent local Gattari, guanyador de la darrera edició del Maresmusic, i com a gran cloenda del Festivalet, a tres quarts de deu de la nit, pujaran a l’escenari els Gramophone Allstars Big Band.

També es comptarà amb la participació d’Ultra-Volta DJ’s, que entre concert i concert i al tancament del festival amenitzaran la jornada amb les seves sorprenents propostes musicals. Aquest és el segon any consecutiu que es fa el Festivalet, coincidint amb la proximitat del Dia Internacional de la Música.

Marta López
Marta  López