Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Transiciones y Esencias”, l’art interdisciplinari de Claudia Winter-Rivera

L’Espai Cultural acull, des del passat 3 de juny, l’exposició “Transiciones y Esencias” de l’artista Claudia Winter-Rivera. Una mostra d’art interdisciplinari en què es presenten des de peces tèxtils fins a quadres pintats amb diferents tècniques artístiques.

La seva autora, Claudia Winter-Rivera, de mare mexicana i pare alemany, ha voltat per tot el món durant la seva vida. Ara, però, fa setze anys que es va instal·lar a Catalunya. Després de viure a diferents pobles i ciutats catalanes, ja fa dos anys que va arribar a parar a Tiana. La pandèmia va ser un dels impulsos que la van fer instal·lar aquí, concretament a Can Boter:

 

De fet, la pandèmia i el confinament van ser part de la seva inspiració per crear les obres de l’exposició “Transiciones y Esencias”:

 

I la seva segona font d’inspiració va ser Can Boter, les seves instal·lacions i el seu ambient:

 

De fet, Winter destaca la tranquil·litat de la masia i la sensació de buit que li genera, un sentiment que, per ella, ha estat una gran font d’inspiració:

 

I posa alguns exemples d’espais o situacions que l’han inspirat a l’hora de crear les peces d’aquesta exposició, com el jardí de Can Boter, la llum del sol o els carrers adjacents a la masia:

 

El títol de la mostra, “Transiciones y Esencias” fa referència a aquests espais i la seva essència, però també parla de la transició personal de l’artista cap a una nova etapa de la seva vida. Després de fer 50 anys, Winter sent que ha tancat un cicle i transiciona cap a un altre, i ha volgut plasmar-ho en les seves peces:

 

Es tracta de la primera exposició de l’artista Claudia Winter i està molt agraïda amb l’oportunitat:

 

“Transiciones y Esencias” es pot veure a l’Espai Cultural fins aquest diumenge 19 de juny. Entre setmana de 17:30 h a 19:30 h i els caps de setmana d’11:30 h a 13:30 h.