Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Xerrades divulgatives i festa de l’orgull per celebrar el 28J

L’Ajuntament de Tiana ha llançat la campanya “Juny al puny” a través de la qual es celebrarà el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ més enllà del 28 de juny.

En concret, a banda de la festa de l’orgull que es farà al Casal de Tiana durant aquesta data assenyalada, que comptarà amb teatre familiar, lectura del manifest i guateque amb les DJ PD Antifaç de Gala, s’han organitzat tres xerrades divulgatives adreçades a col·lectius i veïns i veïnes del poble.

Tal com expliquen des del consistori, aquestes sessions, titulades “Parlem d’igualtat”, formen part del desplegament del Pla d’Igualtat de Tiana. La primera tindrà lloc aquest mateix dijous 16 i està destinada a les famílies i AFA’s del municipi. L’objectiu d’aquesta sessió serà donar a conèixer actituds, coneixements i habilitats que potenciïn un acompanyament coeducador en la criança de les seves filles i fills.

La segona es farà el dimecres 22 de juny i està pensada per a les entitats. En aquest cas, el taller està pensat com un espai d’aprenentatge i reflexió al voltant de la perspectiva feminista i l’ètica de la cura amb la finalitat d’iniciar una transformació interna de les entitats, que propiciï espais i estructures més democràtiques i curoses.

La tercera i última es farà el dijous 30 de juny i estarà oberta a tothom que tingui ganes de conèixer de més a prop els feminismes, les desigualtats de gènere i les propostes i accions de canvi que es plantegen des del nou Pla Local d’Igualtat.

Les inscripcions als tallers es poden fer al telèfon 607 926 622 o bé clicant sobre aquest enllaç: Formulari d’inscripció. El taller familiar inclou un servei de ludoteca infantil perquè pugueu assistir a la xerrada amb els vostres fills i filles.