Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CP Tiana, medalla de plata i bronze al campionat d’Espanya de patinatge en parella

El passat cap de setmana, el Club Patinatge Tiana es va presentar al campionat d’Espanya de patinatge artístic de dansa en parella, que es va disputar a Cigales (Valladolid). Els patinadors Ariadna Vega i Àger Campmajó es van proclamar subcampions d’Espanya a la categoria Sènior, i la parella Ona Flores i David Cerezo es van proclamar tercers d’Espanya a la categoria Juvenil.

És el segon any consecutiu en què l’Ariadna Vega i l’Àger Campmajó es proclamen subcampions d’Espanya de dansa en parella. Enguany, a diferència de l’any passat, ho han fet a la categoria Sènior, la categoria absoluta de la competició, explica l’Ariadna:

 


Tal com recollia l’Ariadna, ha estat el primer cop que la parella competien en aquesta categoria, ja que el subcampionat de l’any passat se’l van endur a la categoria Junior. Aquest salt, inicialment, els feia una mica de por, reconeix l’Àger, però els va acabar servint per encoratjar-se i demostrar el seu nivell:

 

Van presentar dues coreografies, un vals i una versió de la cançó “Come Together” dels Beatles, explica l’Àger:

 

Aquestes coreografies les porten assajant des del mes de setembre, combinant els entrenaments amb tecnificacions:

 

Uns entrenaments que, segons explica l’Ariadna, han estat intensos i “ben aprofitats” per la parella:

 

I això s’ha vist reflectit al resultat. L’Àger i l’Ariadna s’han classificat segons d’Espanya a pocs punts dels campions i estan molt contents amb el resultat:

 

Ara, estan a l’espera de que la Federació Espanyola de Patinatge els digui quin és el següent campionat al qual es poden presentar gràcies a la seva classificació en aquesta competició:

 

També van obtenir medalla els patinadors Ona Flores i David Cerezo, que es van classificar tercers d’Espanya de dansa en parella a la categoria Juvenil. Ells, tampoc era el primer cop que s’enfrontaven a aquest campionat, havien competit l’any passat, però en modalitat de parelles d’artístic. Enguany, ho han fet en modalitat de parelles de dansa per primer cop, cosa que els feia estar una mica nerviosos, explica el David:

 


En el seu cas, tal com comentava el David, van presentar tres coreografies amb temàtiques molt diferents:

 

Amb aquestes coreografies l’Ona i el David van aconseguir la tercera posició i reconeixen que estan molt contents que la seva feina s’hagi vist reflectida a la pista: