Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La tradició de la Festa Major petita

El divendres 10 de juny es donarà el tret de sortida a la Festa Major petita de Sant Antoni. Entre les activitats que s’han programat pels quatre dies que durarà la celebració es troben les relacionades amb la tradició, com el ball dels gegants de Tiana, la cercavila amb la Draga, l’espectacle Sardanova o el concert de la Missa Glòria de Vivaldi del Coro.

Tal com recorda la Leles, de l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana, la Festa Major i les sardanes són una parella inseparable. Aquest cop serà el Parc de l’Antic camp de futbol el que acollirà la ballada de sardanes i el concert de Santi Arisa & Jazz Lakatans i la Cobla Contemporània.

Serà el dissabte 11 de juny a dos quarts de set de la tarda, just després de la cercavila de la Draga, que sortirà de casa de la Delfina a tres quarts de sis. El programa inclourà, a més de la Sardanova, altres temes com Sardafoc Tiana i Vespres de juliol a Tiana.

Seguidament, a les vuit del vespre, des de l’Església de Sant Cebrià començaran a sonar les veus de la Coral Tianenca i el Cor Capella de Música de l’Orfeó Badaloní, que interpretaran la Missa Glòria de Vivaldi i altres obres de Haendel i Mozart. Ens ho explica en Pere Roca:

 

També es comptarà amb les veus de la soprano Esther de Santos i la mezzosoprano Aleksandra Timofejeva i l’acompanyament musical de l’Orquestra de Cambra In Illo Tempore. Tot això, sota la direcció musical de Jordi Sànchez-Caroz.

El diumenge 12 de juny, a les onze, el Parc de l’Antic camp de futbol serà l’escenari del ball de gegants amb el Cavaller i la Novícia.