El Futsal Tiana guanya el Ripoll (5-3) i es queda a 3 punts del líder

El Futsal Tiana ha estat l’únic equip que ha disputat partit aquesta setmana. Els de Guillermo Castillo han guanyat amb bastanta comoditat al Ripoll per un marcador de 5 a 3, que s’ha ajustat més en els darrers minuts. El mateix entrenador explica que ha estat un partit ajustat i que al final s’ha hagut de treballar molt més del previst, degut a les dificultats del rival, Guillermo Castillo

No és per menys, davant hi tenien un rival com el Ripoll, un d’aquells conjunts que sempre ha estat incòmode des del seu ascens a la màxima categoria. Les darrers temporades sempre ha estat lluitant per la zona més alta de la lliga i ara no estan tenint el seu millor any. Algunes baixes i altres jugadors que s’han retirat han fet canviar el cicle d’un equip que de moment no està tenint bons resultats. D’això es va aprofitar el Tiana que es va avançar i va treballar mol dur per endur-se el marcador. Els tianencs sempre van anar per davant i es van arribar a posar 5 a 1, el que els donava una de les victòries més clares possibles. Però aquí l’equip i el mateix entrenador es van relaxar

Tot i això no es van enfonsar i es van endur el partit per 5 a 3, una comòde victòria que els deixa a tres punts del líder, això sí, amb un partit menys. Per això el mateix entrenador remarcava que si el marcador en aquest enfrontament pendent contra el Padre Damian era favorable, les coses podrien anar molt bé. Guillermo Castillo

Al avançar el partit a aquesta setmana, la propera descansen i no disputaran competició, ja que el partit corresponent a aquesta jornada era precisament contra els del Ripollès, que els van demanar un canvi per la celebració de la festivitat de carnestoltes.