Viure a Tiana

El Grup d’Astronomia de Tiana fa una conferència sobre Mart

Grup d'Astronomia de Tiana / elisendalinan

Aquesta no és la única activitat que el Grup d’Astronomia té programada pel juliol. El divendres 27 hi haurà un eclipsi total de Lluna, i des de l’observatori prepararan una observació

Marta  López | 06/07/2018 a les 13:17 0
 

D’aquí unes setmanes, Mart estarà a la seva distància mínima amb la Terra, més a prop del que ho està habitualment. Això fa que amb el telescopi la seva imatge sigui molt bona i es pugui veure gran i amb força detalls. Per aquest motiu, el Grup d’Astronomia de Tiana farà una conferència, aquest dissabte 7 de juliol a dos quarts de 9 del vespre, centrada en aquest planeta. Ho explica el Ramon Bosque, membre d’aquesta agrupació:

 

La conferència, a càrrec de l’Oriol Font, soci del Grup d’Astronomia de Tiana, explicarà què és el que es podrà veure quan s’observi Mart, quin tipus d’informació es pot treure i quins estudis es poden fer. Un cop acabi la conferència, faran una observació planetària:

 

Tot i que la conferència tracta sobre Mart, durant l’observació serà complicat veure’l. Per això, faran una altra sessió, més endavant, per poder-lo veure:

 

Aquesta no és la única activitat que el Grup d’Astronomia té programada pel juliol. El divendres 27 hi haurà un eclipsi total de Lluna, i des de l’observatori prepararan una observació:

 

Tant la conferència sobre Mart com l’eclipsi total de Lluna són gratuïtes i no cal fer reserva prèvia, tot i que l’aforament és limitat.

Marta López
Marta  López