Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’A Grup Vocal actuarà a Tiana en el marc de les Nits d’Estiu als Badius

Òmnium Badalona organitza, des de fa uns anys, les Nits d’Estiu als Badius. Es tracta de concerts d‘artistes amb una reputada trajectòria en un escenari típic del patrimoni històric local de la ciutat: els badius. Ara, per primera vegada, aquesta iniciativa arriba també a Tiana. Ho explica en Lluís Neira:

 

El concert es farà aquest divendres 6 de juliol, a les 21h, al badiu de la casa situada al carrer Matas número 2:

 

Els artistes convidats són el cor A Grup Vocal, finalistes del concurs Oh Happy Day de TV3 i col·laboradors en programes de la productora Gestmusic tan coneguts com Tu Cara Me Suena i Operación Triunfo. Aquest vídeo és una mostra d’algunes de les seves aparicions a la televisió:

Les entrades per veure a l’A Grup Vocal es començaran a vendre a partir de dos quarts de 9 a una taula situada a la porta de la casa del carrer Matas número 2. El preu serà de 7 euros pels socis, 10 pels no socis i 5 euros per socis de fins a 25 anys. Es calcula que la capacitat del recinte serà d’un centenar de persones.

Les Nits d’Estiu als Badius van començar dijous 28 de juny amb el concert de Vic Mirallas i acabarà el 19 de juliol amb els Aran. De cara a l’any que ve, en Lluís Neira espera que Tiana continuï acollint un dels concerts d’aquesta proposta cultural.