Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El taller de música i dansa moderna de l’EMMD tanca divendres amb una actuació final

El taller de música i dansa moderna de l’Escola de Municipal de Música i Dansa de Tiana acaba aquest divendres 6 de juliol, després de dues setmanes en actiu. Des del 25 de juny, nens i nenes de 3 a 16 anys han ballat, cantat i interpretat a les instal·lacions de l’escola de música i dansa i l’escola Tiziana.

Aquest dijous, tots els grups, des dels més petits fins els més grans, estaven preparant les actuacions que representaran divendres davant dels pares i mares. Era un dia d’assajos generals i preparacions d’última hora.

La Núria i la Blanca són les professores dels més petits, de 3 a 5 anys. El seu taller s’ha centrat, aquest any, en una temàtica: la granja. La Núria, monitora del grup de p3, ho explica:

 

Durant aquestes dues setmanes, han fet classes de cant, de dansa i, sobretot, han estat preparant l’actuació final. La Blanca, monitora del grup de p4 i p5, explica en què consistirà:

 

La Núria explica que la majoria dels infants que han assistit al petit taller no eren alumnes habituals de l’escola de música i dansa:

 

Per la seva banda, l’Andrea i el Gabi són els professors de música i teatre i de dansa dels grups dels mitjans i els grans. Per l’actuació de divendres, l’Andrea explica que ha preparat dos musicals, un per cada un dels grups:

 

L’Andrea explica com ha sigut l’experiència d’aquestes dues setmanes:

 

El Gabi, que s’encarrega de la part de dansa, explica que amb ell han preparat dues coreografies de hip hop pel ball final:

 

El professor de dansa diu que, pel poc temps que han tingut, els nens i nenes han respost bastant bé:

 

L’Andrea també és del mateix parer:

 

Demà, doncs, es podrà veure el resultat final de les cançons i els balls dels més petits; i el musical i l’espectacle de hip hop dels mitjans i grans.