Medi Ambient

El Mou-te per Tiana mobilitza a molts tianencs per la lluita contra la contaminació

La classe d'spinning dinamitzada pel Duet / martalopez

La jornada per la mobilitat sostenible i segura ha estat un èxit i ha servit com a eina per a la conscienciació pel bon tracte del planeta

Guillem  Francàs | 22/09/2019 a les 14:16 0
 

La jornada Mou-te per Tiana que s’ha fet aquest diumenge al Parc de l’Antic Camp de Futbol ha tingut un gran seguiment de persones disposades a fer esport i a contribuir a la mobilitat sostenible.

Aquesta iniciativa ha constat de diverses activitats. S’ha començat amb una Pedalada Familiar de gairebé dos quilòmetres, seguit d’un petit Duatló Infantil organitzat pel Club FESTRI Tiana. I s’ha finalitzat amb dues màster class d’spinning dinamitzades pel Duet Sports. L’Àlex Robles, regidor de Medi Ambient, fa una valoració positiva de la jornada:

 

D’altra banda, també ha volgut recordar que és el Dia mundial sense cotxe, un fet que dona més pes a aquesta jornada sostenible:

 

Com ell mateix ha dit, la pedalada familiar ha constat de 89 persones, mentre que les dues màster class d’spinning han estat plenes totes dues. Aquestes jornades són molt útils a més de fomentar l’esport i serveixen com a eina per a la conscienciació de l’ús de transport sostenible i evitar un excés de contaminació al poble.

Moment de la sortida de la pedalada familiar.  Foto: Guillem Francàs

Guillem  Francàs