Eleccions municipals 2015 | Partits

El PP està disposat a dialogar per a arribar acords amb el proper govern

Diego Parra, als estudis de Ràdio Tiana / Berta Martinez

El Partit Popular es quedarà a la l’oposició en el proper mandat. En el ple de Constitució, Parra es votarà a si mateix.

Berta  Martínez Bordes | 12/06/2015 a les 12:02 0
 

El número u del PP, Diego Parra, assegura que facilitarà la governabilitat al proper govern format pel PSC i ERC. Parra creu que poden arribar acords.

 

Es refereix a acords en temes com l’obertura del carrer Escalfapé i en la continuació el projecte Retrobem-nos entre d’altres projectes que el PP incorpora en el seu programa electoral. I és que l’objectiu del partit és “treballar per i amb el poble”, segons Parra.

 

Defensa a la “llista més votada”
“Sempre hem defensat que governi la llista més votada tot i que en altres llocs a nosaltres no se’ns respecte” comenta el líder dels populars. Parra assegura que s’esperava el pacte PSC amb ERC.

 

Creu que els partits sobiranistes només tenen un únic objectiu, la independència. Parra assegura que “no hi havia qüestions de poble”.

 

Es queden a l’oposició
El PP a Tiana es quedarà a l’oposició en el proper mandat 2015-2019, tal i com la formació ha fet durant els últims anys. Després dels resultats electorals, el partit no es plantejava pactar amb ningú. I així ha estat. Parra comenta que la seva opció política pot arribar a “incomodar”. Creu que la gent no entendria que el partit entrés en un govern amb el PSC i ERC o amb els partits sobiranistes. “L’encaix era molt difícil” afegeix.

El partit ha decidit votar-se a sí mateix en el ple de Constitució, que se celebrarà dissabte 13 de juny.

 

 

Berta  Martínez Bordes
 
 

Participa