Cultura | Tiana Antica

El Tiana Antica tanca edició arribant al centenar d’espectadors per dia

Integrants de La Sonorosa, aquest dissabte a la Sala Albéniz / cescandres

Val a dir que tots els concerts del Tiana Antica són inclusius, és a dir, oberts a persones amb discapacitats visuals.

Francesc  Andrés | 31/05/2016 a les 9:49 0
 

El festival Tiana Antica ha tancat aquest cap de setmana l’edició del 2016. Ho ha fet amb bones sensacions, després de dos caps de setmana de programació. En total, sis dies d’activitats que han anat augmentant la presència d’espectadors a mesura que el festival ha avançat. Tal i com confirma Llorenç Blasi, organitzador de l’esdeveniment, el segon cap de setmana ha potenciat i incrementat la presència de públic, en comparació amb el primer.

 

De tots els concerts, Blasi destaca la revelació de La Sonorosa, els encarregats d’actuar la nit del passat divendres, que han rebut elogis allà on han tocat. També ha estat l’actuació amb més espectadors:

 

Val a dir que tots els concerts del Tiana Antica són inclusius, és a dir, oberts a persones amb diversitat visual. Al mateix concert de divendres les persones amb discapacitat visual van rebre una audiodescripció del que estava passant en tot moment:

 

Aquest ha estat el cinquè any que el Tiana Antica ofereix aquesta possibilitat perquè la visió no sigui un impediment per gaudir de l’espectacle.

Francesc  Andrés
 
 

Participa