Medi Ambient

El turó d’en Galceran es converteix en un mirador

Mirador del turó d'en Galceran. Autor: Xarxa de Parcs Naturals. / martalopez

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha dut a terme les tasques d’arranjament de l’espai del turó desbrossant l’entorn per obrir les vistes cap a Barcelona, a la costa i l’interior.

Marta  López | 04/06/2020 a les 14:36 0
 

El turó d’en Galceran s’ha adequat per convertir-lo en un mirador. Aquesta zona, de 484 metres d’altitud, es troba entre els municipis de Tiana, Alella i Santa Maria de Martorelles i entre els Parcs de la Serralada de Marina i Litoral.

La Xarxa de Parcs Naturals informa que el Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha dut a terme les tasques d’arranjament de l’espai del turó desbrossant l’entorn per obrir les vistes cap a Barcelona, a la costa i l’interior.

L’actuació, que ha tingut una inversió total de 5.426,85 euros, també ha constat de la construcció de tres bancs per contemplar la panoràmica i la instal·lació d’un plafó interpretatiu de la història del vèrtex geodèsic.

Un dels itineraris del Parc de la Serralada de Marina que té inici a Tiana és el que arriba fins al turó d’en Galceran. És una excursió llarga, de 7,6 quilòmetres, que transcorre per corriols i pistes del parc fins a arribar a un dels punts més alts del parc.

Marta López
Marta  López