Cultura

#ElNostreDiaADia15: El teatre, suspès o posposat

Foto d'arxiu: Joan Arqué a l'entrada de la Sala Albéniz. / Alexia Guilera

En Joan Arqué, actor i director teatral, explica que van ser els primers a tancar i que tot apunta que seran els últims en obrir.

Marta  López | 20/04/2020 a les 13:11 0
 

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques. Avui, en Joan Arqué, actor i director teatral.

El món de la cultura i del teatre ha hagut de parar la seva activitat durant l’estat d’alarma pel coronavirus. Una situació que sembla que s’allargarà en el temps. En Joan Arqué explica que van ser els primers a tancar i que tot apunta que seran els últims en obrir:

 

Els espectacles teatrals, també els seus, s’han suspès o posposat. Un dels seus últims projectes és l’obra de teatre “L’amic retrobat”. Arqué explica que estan patint econòmicament, tenint en compte que el sector de la cultura “ja de per si és bastant precari”:

 

És per això que espera que des de les institucions se’ls tingui en compte:

 

Tot i això, no perd l’esperança:

 

Fa unes setmanes, l’actor Jordi Martínez va publicar a les xarxes un enllaç per poder veure l’espectacle teatral “RHUM”, on també participa en Joan Arqué. Mentre no es pugui veure de manera presencial, el podeu recuperar aquí:

Si vols explicar el teu testimoni de com estàs vivint aquest estat d’alarma a causa de la pandèmia del coronavirus envia un missatge o una nota de veu al WhatsApp 609 16 45 02.

Marta López
Marta  López