Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La deixalleria reobre parcialment per donar servei a petits industrials i autònoms

La deixalleria municipal s’obrirà parcialment a partir d’aquest dilluns 20 d’abril i fins que no es pugui garantir el restabliment habitual del servei. Tal com es comunica en el ban publicat per l’Ajuntament de Tiana, només es permetrà l’accés a petits industrials i autònoms.

Aquesta decisió es pren després que el passat dimarts 14 d’abril acabés el període de vigència del permís retribuït recuperable i es tornessin a posar en marxa activitats de construcció, jardineria o petits industrials que no estan suspeses pel Reial Decret 436/2020, pel qual es va aprovar l’estat d’alarma.

La deixalleria s’obrirà parcialment per tal de poder donar servei a aquests autònoms i petits industrials. Això vol dir que es limitarà l’horari d’obertura a dues hores de servei en jornada de matí els dilluns, dimecres i divendres (de dotze a dues del migdia) i dues en jornada de tarda els dimarts i dijous (de quatre a sis de la tarda).

A més, el ban també estableix certes mesures de seguretat, com l’accés d’un sol vehicle i un sol usuari dins de les instal·lacions. Si algú ja es troba a l’interior, caldrà esperar-se fora del recinte i dins del vehicle.

També es demanarà que els industrials que accedeixin a la deixalleria ho facin amb els EPIS de seguretat corresponents, guants i mascareta, que s’hauran de proveir per compte propi. Per últim, només s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit.

Des de la regidoria de Medi Ambient han informat que aquest cap de setmana s’han realitzat tasques de neteja i desinfecció per tal d’aturar possibles contagis de cara a aquesta reobertura.