Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

BSA i el Consorci Sanitari del Maresme necessiten material sanitari

Un mes després de l’inici de l’estat d’alarma, els hospitals i centres sanitaris continuen atenent a pacients amb coronavirus. És per això que tant des de Badalona Serveis Assistencials (BSA) i el Consorci Sanitari del Maresme estan demanant material sanitari per poder atendre’ls adequadament.

Des de BSA han fet una crida a la col·laboració ciutadana per aconseguir guants per als seus professionals. Tal com expliquen a la seva pàgina web, aquest material és necessari per a dur a terme la seva tasca assistencial amb seguretat.

Per fer la donació de guants ofereixen un correu electrònic de contacte, fempinya@bsa.cat, o bé el telèfon 682 13 15 41. L’atenció sanitària de BSA engloba 16 centes i més de 1.400 professionals.

Des del Consorci Sanitari del Maresme, que inclou l’Hospital de Mataró, també continuen buscant material sanitari. En el seu cas, a més de guants, també necessiten mascaretes FFP2 i FFP3, bates impermeables i ulleres de protecció. A la seva pàgina web avisen que, per un tema de seguretat per als professionals, no acceptaran mascaretes amb material no homologat.

Per fer la donació podeu contactar amb el departament de compres del Consorci a través del correu electrònic alopez@csdm.cat o el telèfon 609 85 06 17.

Una altra manera d’ajudar

Tot i que el material sanitari és molt necessari, també hi ha una altra manera d’ajudar. Tant a BSA com al Consorci han habilitat un canal de comunicació amb les persones ingressades per la Covid-19 i als professionals que les atenen.

En el cas de BSA, dins de la campanya #FemPinya han habilitat el telèfon 638 59 05 33 i el correu electrònic comunicacio@bsa.cat per a rebre els dibuixos i missatges d’ànim a les persones ingressades a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme. També es poden enviar missatges d’ànim als professionals.

Pel que fa al Consorci Sanitari del Maresme, han volgut solucionar l’aïllament de les persones ingressades als seus centres i que no poden rebre visites amb cartes o dibuixos enviats per familiars i amics. A través del correu uau@csdm.cat, els seus professionals faran arribar els missatges als pacients.

Les cartes o dibuixos poden ser en format word o pdf i han d’anar identificats amb el nom i cognoms del pacient i el número d’habitació.