Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

#ElNostreDiaADia14: Suport mèdic des de la jubilació

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques. Avui, en Ramon Coll, president de l’Associació de Metges i Facultatius Jubilats de Can Ruti.

En Ramon Coll és el president de l’Associació de Metges i Facultatius Jubilats de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Des de fa cinc anys, el seu objectiu principal és mantenir el lligam amb el centre hospitalari:

 

És per això que durant la crisi sanitària pel coronavirus estan col·laborant de manera voluntària per ajudar-los. Com que no poden treballar a primera línia, en Ramon explica que treballen en dos àmbits: l’hospitalari i l’ajuda en l’aplicació de l’Stop Covid-19 del Servei Català de la Salut, que permet controlar l’evolució dels símptomes de la malaltia.

La primera consisteix a informar telemàticament a les famílies sobre l’evolució dels malalts ingressats a Can Ruti:

 

La segona consisteix a valorar el grau d’afectació que tenen els usuaris que responen a les preguntes de l’aplicació per saber si tenen el coronavirus:

 

Si vols explicar el teu testimoni de com ha canviat el teu dia a dia a causa de la pandèmia del coronavirus envia un missatge o una nota de veu al WhatsApp 609 16 45 02.