Salut | Solidaritat

#ElNostreDiaADia6: Xarxa de voluntariat

/ annamolas

L'Ajuntament ha creat una xarxa de voluntariat per ajudar a les persones més vulnerables davant de l'alerta sanitària pel coronavirus que inclou el suport dels caps i les quel·les del Cau.

Marta  López | 27/03/2020 a les 13:33 0
 

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques. Avui, la xarxa de voluntariat.

Els caps i les quel·les de l’AEiG Roger de Flor van proposar durant els primers dies de confinament crear una xarxa de voluntaris per ajudar a les persones més vulnerables davant de l’alerta sanitària pel coronavirus. Ho explica en Pau Seda:

https://twitter.com/AEiGRogerDeFlor/status/1238499961160990720

Una idea que l’Ajuntament de Tiana també tenia sobre la taula. És per això que, tal com explica la regidora de Serveis Socials Gemma Rosés, van incorporar la proposta del Cau per tal d’ampliar aquesta xarxa de voluntariat i coordinar-la a través de Serveis Socials:

 

Aquesta xarxa compta amb un circuit d’actuació molt marcat:

 

Actualment està en ple funcionament:

 

Paral·lelament, des de l’Ajuntament també s’ha habilitat una xarxa de suport psicològic via telèfon formada per psicòlegs, educadors i treballadors socials:

https://twitter.com/_GemmaRoses/status/1239209588706205696

Marta López
Marta  López