Entitats | Nadal

Els concerts de Nadal del Cor Veus de la Virreina

El cor, format majoritàriament per veïns i veïnes del barri de la Virreina i també gent de pobles propers, dóna vida tant als cantaires que hi participen com al mateix barri. / martalopez

La coral farà tres concerts. El principal serà el Concert de Nadal d'aquest diumenge 18 de desembre al Local Social de la Virreina, però també faran una actuació conjunta amb el Cor Marina de Montgat i cantaran al Mercat de Montgat.

Marta  López | 13/12/2022 a les 12:16 0
 

La Coral Veus de la Virreina celebrarà el seu Concert de Nadal aquest diumenge 18 de desembre a les dotze del migdia al Local Social de la Virreina. Una data, tal com remarca la seva directora, la Glòria Miquel, que just coincideix amb la Marató de TV3 i que farà que tots els beneficis que s’obtinguin vagin a parar a la investigació de les malalties cardiovasculars.

Aquest no serà, però, l’únic concert que facin. En tenen preparats dos més. El divendres 16 de desembre a les set de la tarda cantaran juntament amb la Coral Marina a l’església de Sant Joan de Montgat:

 

I el dijous 22 de desembre cantaran al Mercat de Montgat:

 

La Glòria diu que faran el mateix repertori en els tres concerts i ens avança algunes de les cançons que interpretaran:

 

Paral·lelament a això, Miquel explica que enguany el patge Reial tornarà al barri gràcies a l’Associació de Veïns i Veïnes de La Virreina:

 

El 2023 serà un any especial pel Cor Veus de la Virreina perquè celebraran el seu desè aniversari:

 

El cor, format majoritàriament per veïns i veïnes del barri de la Virreina i també gent de pobles propers, dóna vida tant als cantaires que hi participen com al mateix barri, especialment durant les celebracions que es fan al llarg de l’any, com aquesta de Nadal o la Festa Major del juliol.

Marta López
Marta  López