Cultura

Els participants de la XXIII edició del concurs de dibuix infantil han sorprès al jurat

Plena de Festa Major, Sala Albéniz / Marc Brugat Segales

La gran qualitat de les obres presentades ha obligat a entregar un accèssit en cada categoria

Marc  Brugat Segalés | 16/09/2018 a les 17:57 0
 

La XXIII edició del concurs de dibuix infantil ha sorprès al jurat, que no esperaven tanta qualitat en les obres presentades. Enguany, 45 nens i nenes s’han inscrit al certamen, tot i que finalment la participació ha estat de 35 dibuixos presentats.

El jurat d’aquesta edició, format per la Bianca Batlle i en Ferran Gost, ha decidit afegir un accèssit a cada categoria per premiar aquells dibuixos que, tot i no arribar al nivell dels guanyadors, també eren molt bons.

Hem parlat amb la regidora d’urbanisme, la Núria Garcia, que ens ha explicat com s’ha organitzat el concurs:

 

 

La regidora també ha valorat la participació i la qualitat dels dibuixos:

 

 

Els participants s’han classificat, en funció de l’edat, en quatre categories: la categoria A, per nens i nenes fins a tres anys; la categoria B, pels participants d’entre quatre i sis anys; la categoria C, de set a nou anys; i la categoria D, de 10 a 14 anys.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat en Logan Bertomeu a la categoria A, la Jana Tramoleda a la B, la Jana Gràcia a la C i l’Hugo Morales a la categoria D.

Hem parlat amb la guanyadora de la categoria C, la Jana Gràcia, i el guanyador de l’accèssit de la mateixa categoria, i ens han explicat com es van inspirar per fer els seus dibuixos i què han sentit en pujar a l’escenari.

 

 

Jana Gràcia i Roc Costa, guanyadora i accèssit de la categoria C

L’entrega de premis ha acabat a tres quarts i cinc minuts de les sis de la tarda i, tot seguit, ha començat la Plena de la Festa Major. Els premis principals del bingo són un sopar per a dues persones al Restaurant l’Avi Mingo, un val de compra de 100€ als comerços de l’ACIST, una càmera compacta Sony, un cava Mirgin i un pernil i un robot aspiradora de Rowenta.

Aquesta nit acabarà la Festa Major de Sant Cebrià amb el castell de focs i el pícnic de final de festa.

Marc Brugat Segalés
Marc  Brugat Segalés