Ajuntament | Política

Els primers objectius del nou equip de govern: Pla d’Actuació Municipal i pressupostos

La nova alcaldessa de Tiana, als estudis de La Local. / martalopez

La pròxima data destacada serà la del 9 de juliol, on es concretaran les tinences d’alcaldia i es presentarà el cartipàs amb la nova distribució de càrrecs i regidories.

Marta  López | 20/06/2019 a les 17:41 0
 

El dilluns es va estrenar el nou equip de govern. Després del ple de constitució del passat dissabte, l’actual alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, assegura que els quatre regidors d’Esquerra Tiana i els dos de Junts per Catalunya Tiana ja s’han posat mans a l’obra i han començat a posar-se al dia de tots els assumptes que gestiona l’Ajuntament.

La nova alcaldessa explica que el primer dia el van dedicar a fer el traspàs de l’antic al nou equip de govern:

 

Un equip que es presentarà de manera oficial el proper 9 de juliol. Serà llavors quan tindrà lloc el primer ple de la legislatura, on es presentarà el cartipàs amb la nova distribució de càrrecs i funcions:

 

Martorell avança que els 6 regidors es repartiran en 4 grans àrees: l’Àrea de Presidència i Alcaldia; l’Àrea de les Persones; l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat, Territori i Urbanisme; i l’Àrea Interna:

 

Dins de cada àrea, juntament amb les ja existents, han afegit noves regidories com la d’Igualtat i LGTBIQ+, la d’Arxiu i Memòria Històrica o la de Transició Energètica:

 

Així doncs, els regidors Àlex Robles (ERC) i Mateu Hernández (JuntsxCat) formaran part de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat, Territori i Urbanisme; les regidores Mireia Salvador (ERC) i Marta Guàrdia (JuntsxCat) seran les encarregades de l’Àrea de les Persones; el regidor Jaume Darbra s’encarregarà de l’Àrea Interna i, finalment, la mateixa alcaldessa formarà part de l’Àrea de Presidència i Alcaldia.

L’alcaldessa assegura que tots han començat a treballar des del primer dia:

 

D’aquí i fins a finals d’any, l’equip de govern s’ha posat una sèrie d’objectius. El primer és tenir acabat el Pla d’Actuació Municipal:

 

L’altre és portar els pressupostos del 2019 al ple del setembre per a la seva aprovació:

 

Aquests són els altres reptes que tenen de cara al 2019:

 

De moment, la pròxima data destacada serà la del 9 de juliol, on es concretaran les tinences d’alcaldia.

Marta López
Marta  López