Els Reis Mags d’Orient arriben a Tiana

/ martalopez

La tradicional cavalcada ha recorregut el poble repartint il·lusió i caramels

La  Local | 05/01/2020 a les 23:53 0
 

Com cada any, els veïns i veïnes de Tiana han sortit al carrer a rebre els Reis Mags d’Orient en la seva arribada al poble. La cavalcada, que ha començat a l’Avinguda Eduard Fontserè i ha finalitzat a la plaça de Vila, ha presentat alguna novetat respecte d’altres anys. Així ho explicava la regidora de cultura Marta Guàrdia:

 

A més de les carrosses dels tres reis, la cavalcada estava formada per l’estrella, tres genets de l’hípica de Tiana, alguns patges, els diables i un grup d’alumnes del club de patinatge, que hi participava per primera vegada.

La Leire, una de les joves acompanyants del rei Gaspar, ha resumit en poques paraules el motiu pel qual li agrada formar part de la cavalcada:

 

Precisament, perquè la celebració pugui estar a l’abast de tothom, l’Ajuntament ha procurat adaptar el punt final del recorregut per tal que els més petits poguessin entregar la carta als reis sense dificultats:

 

Durant el recorregut, tant els infants com els adults han pogut gaudir de la música, dels caramels i de la il·lusió de la celebració, a l’espera d’una nit encara més màgica.

Una notícia elaborada per Helena Oset.

La  Local