Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Voleiday triomfa en la seva segona edició

Durant tot aquest dilluns s’ha dut a terme el Voleiday al Poliesportiu Municipal de Tiana en el què ha estat una jornada esportiva pels petits tornejos celebrats però també festiva per a que tots els equips participants s’ho passin bé i el vòlei segueixi creixent tal i com ho està fent.

La jornada ha estat dividida en dos torns, el de matí i el de tarda, on en la jornada matinal han jugat els equips no federats i s’ha fet la primera de les dues xerrades programades per l’acte, on tractava la bona alimentació prèvia als partits i als entrenaments. Mentre que a la tarda s’ha seguit amb els partits dels equips federats i s’ha fet la segona xerrada més enfocada a entrenadors pel que fa a la presa de decisions durant els partits.

En Ricard Llort, organitzador de la jornada i membre del Club Vòlei Tiana, ens fa la valoració del dia:

Pel que fa a la segona xerrada explica que els ha sorprès la quantitat de gent que s’ha volgut apuntar tot i ser un acte informal. D’altra banda, s’ha fet un mural d’una xarxa dels desitjos on tothom podia deixar el seu:

Enguany ha estat la segona edició però vista la bona acollida de públic i el bon ambient regnant durant la jornada, la intenció que té el CV Tiana i en Ricard Llort no és altra que mantenir aquesta jornada any rere any.