Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Coro de Tiana celebra el Nadal amb un concert poc convencional

Dissabte passat la Societat Coral Joventut Tianenca va organitzar, com cada any, el concert de Nadal. La Coral Tianenca, Cor sOns i Gòspel Tiana van tancar l’any amb actuacions molt animades que van sorprendre el públic.

Després d’un balanç de les nombroses actuacions fetes el 2019, la Coral Tianenca va pujar a l’escenari. Amb molta harmonia i un posat clàssic, van interpretar fins a sis nadales molt conegudes, com “El desembre congelat” i “El noi de la mare”. Per acabar, però, van sorprendre amb “Suite navideña”, una composició pròpia que enllaçava cançons d’anuncis nadalencs que han passat a la història com la de “Las muñecas de famosa” i la de “El mundo entero”, de Coca Cola.

El Jordi Sánchez, director de la Coral Tianenca des d’aquest octubre, resumia així la idea d’acabar l’actuació amb un tema menys convencional:

 

Cor sOns va començar la seva actuació des de la zona del públic, pujant a l’escenari al ritme de “Thula Thula”, una cançó tradicional africana. Després van interpretar “Allà en un pessebre” i van acabar amb “Candombe de San Baltasar”, una cançó amb molt de ritme en què van demanar la participació del públic.

En aquest cas, només hi havia 7 membres dalt l’escenari i un d’ells, l’Anna Gonzalez, exercia alhora com a cantaire i directora en substitució de l’oficial.

 

El ritme va anar en augment i el grup de Góspel Tiana el va portar fins al màxim a la seva actuació. Amb una entrega total del director Ben Bensis, van cantar i ballar cançons com “Hail holy queen” del musical Sister Act.

En preguntar-li sobre la dificultat de dirigir una actuació d’aquest tipus, Bensis va assegurar que la seva tasca al Gòspel Tiana no és cap gran repte, sinó que les ganes i la motivació són el que determinen una bona actuació.

Precisament, aquest jove director va ser l’encarregat de coordinar l’actuació final, una versió de “Joy to the world” interpretada per les tres agrupacions corals plegades.

 

Per ara, cap dels tres coros ens ha pogut concretar les seves properes actuacions, però sí que ens han transmès les seves ganes de seguir innovant i d’aportar novetats, de les quals us informarem durant l’any vinent.

Una notícia elaborada per Helena Oset.