ERC Tiana pregunta al ple sobre la climatització a l’Escola Bressol Municipal

Un dels edificis de l'Escola Bressol Municipal / sergiquevedo

Segons ERC Tiana, la calor és un handicap de l'EBM ja que els nens de 0 a 3 anys són més vulnerables a les altes temperatures.

Marta  López | 09/01/2018 a les 12:04 0
 

El grup municipal ERC Tiana ha fet una pregunta al ple d’aquest dimarts dirigida a la regidora d’Educació Núria Blasco i a la de Serveis Tècnics, Núria Garcia, relacionada amb la climatització a l’Escola Bressol Municipal. Volen saber quan està previst instal·lar els aparells que regularan la calor a l’edifici. Segons Marta Guàrdia, la portaveu del grup municipal d’Esquerra Tiana, el principal handicap de l’Escola Bressol és la calor que hi fa, arribant a temperatures de 28º:

 

La regidora Núria Blasco i Ester Pujol li han recordat que ella era la regidora d’Educació el juliol, l’època en què van començar a plantejar-se aquests problemes:

 

Guàrdia ha destacat que el passat 4 de juliol hi va haver una reunió entre l’Escola Bressol i les regidories d’Educació i Serveis Tècnics on es va arribar a la conclusió de que calia posar climatització a les aules, però aquesta iniciativa encara no s’ha dut a terme.

Tenint en compte que a l’Escola Bressol hi van nens de 0 a 3 anys, que són més vulnerables a les altes temperatures, des d’Esquerra volen saber quan està previst instal·lar els aparells de climatització, si s’ubicaran als dos edificis de l’Escola Bressol, a Can Gaietà i l’Escorxador; i, si finalment no decideixen posar-los, quina alternativa tenen per baixar la calor.

Marta López
Marta  López