Història | Política

Esquerra Tiana organitza una exposició fotogràfica i un col·loqui en memòria de Neus Català

/ martalopez

El dissabte 2 d’octubre a les sis de la tarda tindrà lloc una xerrada amb la biògrafa i amiga de Català, Elisenda Belenguer, que parlarà sobre el seu llibre “Neus Català – Memòria i lluita”.

Marta  López | 30/09/2021 a les 16:05 0
 

La Sala d’Exposicions del Casal acollirà, a partir d’aquest cap de setmana i fins al dissabte 9 d’octubre, una exposició fotogràfica dedicada a Neus Català. Sota el nom “De l’horror vist amb ulls de dona, a la dona que va vèncer l’horror”, es podran veure les fotografies d’Alicia Sanz al camp de concentració de Sachenhausen i un recull fotogràfic de Neus Català.

La iniciativa, que sorgeix de la secció local d’Esquerra Tiana, vol recordar i fer memòria d’aquesta figura històrica, que dóna nom al vial interior del Pla parcial dels Vessants II. És per això que, a part de l’exposició, el dissabte 2 d’octubre a les sis de la tarda tindrà lloc una xerrada amb la biògrafa i amiga de Català, Elisenda Belenguer, que parlarà sobre el seu llibre “Neus Català – Memòria i lluita”.

Durant la sessió, que comptarà amb la presència de la secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, es farà un recorregut per la vida d’aquesta catalana que va patir l’horror de l’Holocaust.

Marta López
Marta  López