Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Melmelària i el Celler Quim Batlle es sumen un any més a les portes obertes de Benvinguts a pagès

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre s’obriran al públic, un any més, obradors, bodegues, horts i explotacions agroalimentàries d’arreu de Catalunya per mostrar què fan i com fan els productes de proximitat que elaboren. Es tracta del Benvinguts a pagès, una iniciativa que ja fa 6 anys que ofereix una oportunitat per conèixer de primera mà d’on venen els productes que arriben a la nostra taula.

A Tiana, el Celler Quim Batlle i l’obrador de Melmelària són els dos productors locals que s’han afegit a aquest cap de setmana especial. La Cristina Martorell ha participat en la majoria de les edicions:

 

En el seu cas, l’horari de visita serà de deu del matí a dues del migdia i de quatre a set de la tarda tant dissabte com diumenge. A hores d’ara, ja ha aconseguit omplir totes les reserves disponibles.

Cada visita tindrà una hora de durada. Primer, ensenyarà l’obrador i explicarà el funcionament i la història de Melmelària:

 

Martorell explica que, habitualment, el Benvinguts a pagès es feia a finals de juny. És per això que, enguany, trobaran un hort diferent, amb fruites i verdures de temporada:

 

Cada visita acabarà amb una degustació de tapes maridades amb els seus chutneys i melmelades:

 

La Cristina Martorell explica que el Benvinguts a pagès és una bona oportunitat per conèixer de prop les persones que fan aliments de proximitat:

 

En el cas del Celler Quim Batlle i dels seus vins ecològics, l’horari de visites serà de deu del matí a dues del migdia tant dissabte com diumenge i de quatre a set de la tarda només el dissabte.

A part de les visites guiades, el Benvinguts a pagès també compta amb la participació de restaurants que treballen amb productes de proximitat i allotjaments rurals. Aquí, els establiments tianencs que s’hi han sumat són el Restaurant Can Roca i Ca l’Andreu.