Cultura | D'acords

Esther Condal estrena la nova temporada de D’Acords

Els 3 músics, aquest diumenge a Can Riera / martifrancas

Can Riera no s'ha omplert però hi ha hagut un gran ambient

Martí  Francàs | 29/10/2017 a les 21:37 0
 

El cicle D’Acords ha tornat, i amb ell ha vingut una nova proposta. La pianista i cantant Esther Condal ha presentat el seu nou disc: “Bird”, acompanyada del bateria Ramon Prats i el teclista Chema Riera. Tots 3 han portat sons de jazz, blues o pop que es poden trobar tant en el disc que presentaven com en l’anterior, “Home”.

Condal és una compositora molt personal que no té cap problema en traslladar el que sent a la seva música explícitament. Ens ha explicat que no distingeix els gèneres dels sons que fa perquè els considera seus. Reconeix que la seva música és la barreja del que a ella li agrada escoltar:

 

Can Riera, que ha acollit el concert, no ha acabat d’omplir-se. L’ambient era el d’un retrobament, com una tornada a una rutina a la qual els espectadors més fidels de D’Acords s’havien acostumat al llarg de l’any passat. També Esther Condal es retrobava amb cares conegudes.

 

L’actuació d’aquest diumenge ha estat el tret de sortida de D’Acords aquesta temporada. Tornarà el 26 de novembre amb l’actuació de Pep Pasqual.

Martí  Francàs