Esports

Fes Tri comença una nova temporada amb canvis per la crisi sanitària

Font: Twitter Festritiana. / martalopez

Paral·lelament a l’Escola Fes Tri, en David Vergés, juntament amb persones interessades en aquest esport, volen impulsar un grup de nedadors d’aigües obertes a Tiana.

Marta  López | 24/09/2020 a les 12:27 0
 

L’Escola Fes Tri ja ha començat la nova temporada. El dijous 17 de setembre va tenir lloc la presentació, on es van explicar els canvis que hi haurà per adaptar-se a les noves circumstàncies provocades per la crisi sanitària. En David Vergés explica que el més destacat és el canvi d’instal·lacions:

 

Aquesta setmana ja han començat amb els entrenaments. Ha sigut la primera vegada que s’han reunit de manera presencial des de l’inici de la pandèmia:

 

Vergés agraeix el suport per part de l’Ajuntament i Duet, gràcies al qual han pogut reprendre aquestes sessions:

 

Abans de començar cada sessió prenen la temperatura:

 

L’Escola Fes Tri continua tenint, per una banda, els tres grups d’edat escolar i, per l’altra, el de veterans:

 

Gairebé el 80% dels nois i noies que van formar part de l’Escola de Fes Tri han repetit per aquesta nova temporada. Una xifra que els anima a seguir en aquest projecte que ja fa 4 anys que està funcionant a Tiana.

Swimming Is Winning

Paral·lelament a l’Escola Fes Tri, en David Vergés, juntament amb persones interessades en aquest esport, volen impulsar un grup de nedadors d’aigües obertes a Tiana, sota el nom de “Swimming is Winning”:

 

La presentació va tenir lloc el diumenge 20. Vergés explica com s’organitzen, aprofitant el poc espai que tenen disponible, i per a qui va dirigit:

 

Marta López
Marta  López