Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament confirma els dos primers positius de Covid-19 a l’Escola Lola Anglada

Confirmats els dos primers positius de Covid-19 a l’Escola Lola Anglada. L’Ajuntament de Tiana ha anunciat aquest divendres 25 de setembre que dos alumnes de grups diferents del centre escolar han donat positiu després de fer-se la prova.

Això implica que, tal com marca el protocol establert per la Generalitat, ara es faran les proves PCR a la resta d’alumnes que formen part del grup de convivència estable, els mestres de referència d’aquests grups i la monitora de menjador. Segons explica el consistori, la infermera escolar ja ha programat la data per fer aquestes proves: serà aquest mateix dilluns 28 de setembre.

El protocol també marca que, depenent de la valoració de vigilància epidemiològica, tot el grup estable de convivència haurà de fer un aïllament domiciliari durant 14 dies després del darrer contacte amb el cas positiu. Encara que les proves PCR surtin negatives, l’aïllament s’ha de mantenir igual, fins que passi el període màxim d’incubació del virus.

L’Ajuntament informa que la infermera escolar atendrà aquest dissabte per videoconferència als pares i mares dels dos grups i resoldrà dubtes i preguntes sobre els passos a seguir.