Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Fes Tri comença una nova temporada amb canvis per la crisi sanitària

L’Escola Fes Tri ja ha començat la nova temporada. El dijous 17 de setembre va tenir lloc la presentació, on es van explicar els canvis que hi haurà per adaptar-se a les noves circumstàncies provocades per la crisi sanitària. En David Vergés explica que el més destacat és el canvi d’instal·lacions:

 

Aquesta setmana ja han començat amb els entrenaments. Ha sigut la primera vegada que s’han reunit de manera presencial des de l’inici de la pandèmia:

 

Vergés agraeix el suport per part de l’Ajuntament i Duet, gràcies al qual han pogut reprendre aquestes sessions:

 

Abans de començar cada sessió prenen la temperatura:

 

L’Escola Fes Tri continua tenint, per una banda, els tres grups d’edat escolar i, per l’altra, el de veterans:

 

Gairebé el 80% dels nois i noies que van formar part de l’Escola de Fes Tri han repetit per aquesta nova temporada. Una xifra que els anima a seguir en aquest projecte que ja fa 4 anys que està funcionant a Tiana.

Swimming Is Winning

Paral·lelament a l’Escola Fes Tri, en David Vergés, juntament amb persones interessades en aquest esport, volen impulsar un grup de nedadors d’aigües obertes a Tiana, sota el nom de “Swimming is Winning”:

 

La presentació va tenir lloc el diumenge 20. Vergés explica com s’organitzen, aprofitant el poc espai que tenen disponible, i per a qui va dirigit: