Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts per a les entitats culturals de Tiana afectades per la Covid-19

L’Ajuntament de Tiana ha posat en marxa una línia d’ajuts econòmics destinats a les entitats culturals del municipi que s’han vist afectades per la Covid-19. El període de sol·licitud està actiu des d’aquest mateix dilluns 28 de setembre i acabarà el dijous 15 d’octubre.

Per poder accedir a aquestes subvencions cal trobar-se inscrit en el registre d’entitats de Tiana i haver patit les conseqüències de la crisi sanitària ja sigui per la suspensió dels actes que es tenien previstos o per l’adaptació de l’activitat a les mesures de seguretat i higiene dictades per les autoritats sanitàries. Això inclou la compra de material destinat a la prevenció de la Covid-19, com pantalles protectores, gels hidroalcohòlics, etc.

Tal com s’informa en les bases de la convocatòria, els ajuts es concediran per ordre de sol·licitud fins a esgotar el màxim de la partida pressupostària. En total, es reserven 12.000 euros per destinar-los a aquests ajuts. La quantia serà de com a màxim el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 2.000 euros i d’acord amb la disponibilitat pressupostària.