Cultura | D'acords

Gessamí Boada posa la veu i el ritme a una nova edició del D’Acords

La Gessamí Boada durant el concert d'aquest diumenge. Foto: Guillem Francàs. / martalopez

A diferència de l’últim concert que es va fer al Parc del Doctor Mascaró, aquest cop s’ha fet al Parc de l’Antic Camp de Futbol

Guillem  Francàs | 30/11/2020 a les 13:51 0
 

D’Acords continua el seu cicle amb l’actuació de la cantant i compositora Gessamí Boada al Parc de l’Antic Camp de Futbol. La músic de Montgat ha presentat en directe per primer cop el seu nou disc “On començo jo” acompanyada d’en Bernat Guàrdia tocant el baix, d’en Kquimi Saigi al teclat i en Pep Terricabras a la bateria per completar el seu quartet.

El concert ha començat a dos quarts d’una del migdia amb el quartet complet a l’escenari i amb el públic expectant. La Gessamí, ens explica què han tocat i les primeres sensacions després d’acabar l’actuació:

 

D’altra banda també ha explicat la il·lusió que li ha fet tornar a tocar en directe després de la situació que ha hagut de passar a causa de la pandèmia on no tocava des de l’agost:

 

Ha remarcat també que entén que pel públic sigui més dur el fet d’assistir a concerts amb mascareta però que la resposta ha estat bona, per acabar llençant un clam en favor de la cultura on ha afirmat “que la necessitem per viure”.

Pel que fa a l’organització, hi ha hagut aquest canvi d’ubicació respecte l’últim concert on s’ha fet al Parc dels Teletubbies, i en Pau del D’Acords, en fa la valoració:

 

El dia ha estat un gran acompanyant i ha contribuït a la bona rebuda del concert. Per últim, el proper cicle del D’Acords serà el diumenge 13 de desembre i encara queda per decidir on l’ubicaran.

Guillem  Francàs