Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Encesa de l’arbre dona el tret d’inici al Nadal

L’encesa de l’arbre de Nadal ha estat un cop més l’acte que marca l’inici de les festes nadalenques a Tiana i que ha acollit la Plaça de la Vila. La pluja que va caure el dissabte va amenaçar que es pogués fer l’acte, però al final el temps va acabar respectant l’encesa.

Enguany, a diferència de l’any passat on es va muntar un escenari i es van fer unes actuacions, l’acte ha estat un “mapping” projectat sobre la façana de l’Ajuntament de Tiana. Les imatges, la veu i els sons formaven un conjunt per explicar el conte de Nadal de Tiana.

Com seran unes festes diferents a causa del virus, el conte explicava les diferències entre un Nadal “normal” i el d’ara on les abraçades són perilloses i els petons poden portar malalties. Però tot i així acaben sent unes festes en què els bons sentiments s’apoderen del poble tot i les dificultats. El podeu recuperar en aquest vídeo de l’Ajuntament de Tiana:

A causa de la pandèmia, l’acte ha hagut d’adaptar-se per evitar una concentració de gent a la plaça i el “mapping” s’ha pogut veure durant tot el cap de setmana en diversos horaris i demanant entrada per distribuir els tianencs i tianenques i tenir un aforament reduït.