Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ReparaTruck: com allargar la vida de bicicletes, petits electrodomèstics i aparells informàtics

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus es celebra enguany del 21 al 29 de novembre i des de la regidoria de Medi Ambient han preparat un seguit de recursos en línia per aprendre a gestionar i a reduir els residus, que podeu veure resumits en aquest interactiu:

 

Aquests recursos en línia, però, es complementen amb l’activitat presencial que han preparat per a aquest dissabte 28 de novembre. Es tracta del ReparaTruck, una iniciativa de l’entitat Solidança que s’instal·larà al carrer del Centre en el marc de la fira de tardor. L’Adrià, tècnic encarregat de coordinar el projecte, explica en què consisteix:

 

Així doncs, es podrà apropar qualsevol persona que vulgui allargar la vida de petits electrodomèstics, bicicletes o aparells informàtics:

 

El ReparaTruck va començar a rodar l’any 2019. Aquest any, però, ha estat mesos aturat a causa de la pandèmia. Ara s’ha tornat a posar en marxa seguint totes les mesures de seguretat i higiene:

 

L’Adrià explica que, durant les tres hores que estaran instal·lats, de deu del matí a una del migdia, s’atendrà per ordre d’arribada: