Salut

Junts per Tiana farà una bateria de 3 preguntes

Font: Ajuntament de Tiana. / martalopez

Destaca la que fa un seguiment sobre les actuacions que s’han dut o s’estan duent a terme en relació a la plaga de paneroles.

Marta  López | 05/11/2019 a les 12:19 0
 

Junts per Tiana continua fent seguiment de la lluita contra la plaga de paneroles que es va aprovar al ple municipal del setembre. Dos mesos després, l’agrupació d’electors preguntarà al regidor de Medi Ambient, Àlex Robles, quines accions s’han realitzat en aquest sentit.

Per exemple, preguntaran si s’han formalitzat nous contractes administratius en relació amb el manteniment del clavegueram i el control de pagues; si s’han iniciat les gestions per a la línia d’ajuts als veïns afectats o si s’ha elaborat ja un protocol d’actuació.

Farà dues preguntes més. Una per saber quins projectes ha presentat l’Ajuntament de Tiana a la convocatòria de la Generalitat del Pla Únic d’Obres i Serveis de cara al 2020-2024 per millorar les inversions del món local.

L’altre està relacionada amb la renovació del web municipal i el compliment de la llei de Transparència, assegurant que informació rellevant que la norma obliga a fer pública, segueix sense mostrar-se de manera clara i intuïtiva a la ciutadania.

<- Torna a la pàgina principal.

Marta López
Marta  López