Política

Junts per Tiana presenta el seu nou govern a l’ombra

Els 5 regidors de Junts per Tiana. Font: Junts per Tiana. / martalopez

L'ha presentat juntament amb un Pla de Govern per a Tiana per aquests quatre anys de legislatura.

Marta  López | 05/09/2019 a les 13:20 0
 

Junts per Tiana ha presentat aquest dijous el seu govern a l’ombra, una iniciativa inspirada en el model britànic que té l’objectiu de fer control de l’acció de govern i defensar el programa electoral de l’agrupació d’electors. Tal com explica el seu portaveu, Isaac Salvatierra, Junts ja va constituir un govern a l’ombra durant la passada legislatura:

 

En aquesta segona legislatura Junts per Tiana ha crescut, passant de 2 a 5 regidors i essent la força amb més representació al ple. Un fet que els reforça i fa que els 5 regidors es puguin distribuir les àrees del que ells anomenen govern a l’ombra, recolzats pels membres de l’assemblea i de la candidatura que són experts sobre la temàtica.

Salvatierra explica la distribució d’àrees. En primer lloc, ell mateix serà l’encarregat de l’àrea d’Impuls democràtic, govern obert, poble viu i innovació social:

 

La regidora Susanna Capell tindrà cura de l’àrea de Qualitat de vida, drets socials, feminismes, poble educador, infància i joventut:

 

La regidora Cristina Comas serà l’encarregada de l’àrea de Cultura, patrimoni i esports:

 

Per la seva banda, la regidora Núria Amado tractarà l’àrea de Desenvolupament econòmic, comerç, consum, espai públic, prevenció i seguretat:

 

Per últim, el regidor Ramon Coll s’encarregarà de l’àrea d’Ecologia, canvi climàtic, mobilitat, salut, envelliment i cures:

 

Junts ha presentat el govern a l’ombra juntament amb un Pla de Govern per a Tiana per aquests quatre anys de legislatura. Un total de 400 accions de govern agrupades en 58 apartats i 5 eixos:

 

La proposta de pla de govern s’ha aprovat aquest dimecres a la nit en l’assemblea que Junts per Tiana ha fet a Can Boter, com a punt de partida del nou curs polítics després de l’estiu, tal com expliquen des de l’agrupació d’electors.

Marta López
Marta  López