Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Aquatrail solidària de Fes Tri Tiana arriba aquest diumenge

La piscina municipal i la Serralada de Marina tornaran a ser els escenaris de l’Aquatrail organitzada pel Club Fes Tri Tiana. La prova esportiva, que tindrà lloc aquest diumenge 8 de setembre a partir de les deu del matí, arriba aquesta segona edició amb un nou adjectiu, “solidària”. I és que de cada inscripció es destinaran 4 euros a l’associació ASDENT.

L’Aquatrail està destinada a menors nascuts entre el 2002 i el 2013. Tal com explica el president i entrenador del club, David Vergés, l’any passat va funcionar molt bé i han volgut millorar-lo ampliant categories:

 

El principal objectiu de l’Aquatrail, tal com explica en David Vergés, és passar una bona estona fent esport per una bona causa:

 

Segons Vergés, el que fa únic aquest Aquatrail és el gran avantatge de comptar amb una muntanya on poder córrer, en comptes de fer-ho per asfalt:

 

Tots els participants rebran una bossa del corredor i un obsequi personalitzat per part del club. L’Aquatrail compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tiana i la Federació Catalana de Triatló, un fet que, segons manifesten des de l’organització del club, els dóna confiança per organitzar aquesta prova amb la serietat que els caracteritza.