Km. 0 | Menjar i beure

La 395, la Fira de Cervesa Artesana de Tiana, arriba amb novetats

/ martalopez

La més destacada és la projecció del documental "Lambic: About time & passions" que tindrà lloc aquest dijous 12 de setembre a Can Riera, acompanyat d'un tast de cerveses maridades amb formatge.

Marta  López | 12/09/2019 a les 11:40 0
 

Després que la primera edició de la 395, la Fira de Cervesa Artesana de Tiana, sobrepassés les expectatives dels organitzadors, aquest any tornen amb novetats. ABAT, l’Associació de Birra Artesana de Tiana, ha tornat a apostar per aquest format que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre d’onze del matí a onze de la nit al Garden Tiana.

La primera novetat i la més destacada és que han organitzat una activitat aquest dijous 12 a Can Riera a tall de prèvia a la Fira. Es tracta de la projecció del documental “Lambic: About time & passion”, una producció feta per CerveTV que parla sobre la cervesa làmbica. En Xavier Vinaixa, un dels organitzadors de la 395, explica de què tracta:

 

La projecció, doncs, inclou un tast guiat amb maridatge de cerveses làmbiques i formatge. El documental més el tast tindran un preu de 20 euros, però si només es vol participar en el visionat costarà 5 euros.

L’acte servirà per escalfar motors de cara al dissabte, que també vindrà amb novetats. En primer lloc, hi haurà noves incorporacions entre els cervesers convidats:

 

En total seran 8 cervesers: Ales Agullons, Tibidabo Brewing, Catalan Brewery, Bertus cervesa artesana, Kusfollin, Brewbycode, Maresme Brewery i La Cervesera del Poblenou. El cost del got, que funcionarà a manera d’entrada, serà de 2,5 euros. Per acompanyar el tast de cerveses, també hi haurà més foodtrucks i es mantindran els tres concerts:

 

A més dels tres concerts, també hi haurà més ambientació musical gràcies a Checkpoint Charlie – The Punk, Power Pop and New Wave Music Channel i Kusfollin DJ. La jornada es completarà amb un taller d’introducció al tast de cervesa a dos quarts de dotze del matí.

Marta López
Marta  López