Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El costat solidari de la Festa Major de Sant Cebrià

La Festa Major de Sant Cebrià arribarà al seu punt més àlgid a partir d’aquest divendres. Una festa que enguany tindrà un costat solidari. En primer lloc, el pregó infantil protagonitzat pel Consell d’Infants i Adolescents de Tiana anirà dedicat a l’ONG Open Arms, tal com explica la regidora de Solidaritat i Cooperació, Mireia Salvador:

 

De forma complementària, l’Ajuntament de Tiana destinarà 3.000 euros a l’organització sense ànim de lucre, una decisió que es va aprovar per unanimitat en el passat ple:

 

En segon lloc, el consistori ha volgut aprofitar la venda dels mocadors de Festa Major, que cada any són d’un color diferent, per destinar els guanys a una causa solidària. El d’aquest 2019 és de color rosa i l’associació escollida ha sigut el Grup Àgata, l’Associació catalana de dones afectades pel càncer de mama. Ho explica la regidora de Cultura, Marta Guàrdia:

 

La regidora afegeix que l’Ajuntament es compromet a doblar la quantitat obtinguda amb la venda d’aquests mocadors. Aquesta xifra serà la que es destinarà al Grup Àgata.