Empresa | Km. 0

La Casa de Colònies de la Conreria distingida per la qualitat turística

La Casa de Colònies de la Conreria / martamestre

Un any més, aquesta Casa de Colònies, gestionada per la Fundació Pere Tarrés, ha rebut el segell de qualitat SICTED. L’han obtingut més de 70 empreses de la comarca del Maresme

Marta  Mestre | 28/01/2015 a les 11:23 0
 

La Casa de Colònies de la Conreria ha rebut un any més el segell de qualitat del SICTED: “Sistema Integral de Qualitat Turística de Destinació”. Aquest està promogut per l’Institut de Turisme d’Espanya i per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. A la comarca del Maresme està coordinat pel Consorci de Promoció Turística del Maresme. Una notícia que els responsables de l’equipament han rebut amb satisfacció. Així ho ha valorat Ana Subijana.

 

Aquesta Casa de Colònies, gestionada per la Fundació Pere Tarrés, ja fa 5 anys que rep el reconeixement. El segell de qualitat té en compte el funcionament de l’establiment, l’atenció al client o el servei alimentari, entre d’altres. Això és el que han de tenir en compte durant tot l’any. I és que aquest centre treballa tots els mesos. Els grans espais dels quals disposa l’antic Seminari de la Conreria permeten pensar en tot tipus d’activitats i allotjaments. Una de les més habituals és la de les colònies escolars.

 

L’època més forta que viu l’antic Seminari és l’estiu. La Fundació Pere Tarrés prepara colònies de diverses temàtiques: esportives, en anglès o, fins i tot, de periodisme.

 

70 empreses del Maresme

Des de la Fundació Pere Tarrés, Ana Subijana, està convençuda que la zona del Maresme ha millorat molt com a destinació turística. I així ho ha valorat el segell de qualitat SICTED. La comarca s’ha mantingut al capdavant en empreses i serveis distingits per aquest segell. L’han obtingut 72 empreses, 1 més que a l’anterior edició. Entre elles hi ha la Casa de Colònies de la Conreria.

Les 72 empreses i serveis distingits el 2014 són dels municipis de Calella, Santa Susanna, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Argentona, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Mataró, Tiana, Premià de Mar, Alella i Arenys de Mar. Entre les empreses hi trobem el “Bosc Vertical”, de Dosrius, la Platja del Callao, de Mataró, o diversos hotels i càmpings de poblacions com Calella o Santa Susanna.

La platja del Callao, a Mataró

La platja del Callao, a Mataró

El Sistema Integral de Qualitat Turística de Destinació és una metodologia de treball que proporciona i garanteix als ciutadans que l’empresa o el servei turístic que estan rebent ha estat avaluat i ha complert tota una sèrie de requisits que acrediten la seva qualitat.

Marta  Mestre
 
 

Participa