Cultura | Festa Major

La crisi sanitària impedeix la celebració de la Festa Major de Sant Cebrià

La mascareta i el mocador del 2020. / martalopez

Tot i això, han volgut mantenir el costat solidari posant a la venda el mocador i la mascareta. Aquest any els beneficis aniran a parar a la Marató de TV3, dedicada a la Covid-19.

Marta  López | 10/09/2020 a les 13:35 0
 

La Festa Major de Sant Cebrià s’havia de celebrar del 15 al 20 de setembre. Des de la regidoria de Cultura, conjuntament amb la Comissió de Festes, s’havia estat treballant en un format que permetés adaptar-la a la crisi sanitària actual. Ho explica la regidora de Cultura, Marta Guàrdia:

 

Finalment, a finals d’agost es va anunciar que la Festa Major es cancel·lava. Les recomanacions del govern de la Generalitat i el risc de rebrot van ser els motius principals que els va portar a prendre aquesta decisió. De fet, Guàrdia apel·la als tianencs i tianenques perquè no organitzin cap Festa Major alternativa:

 

En general, des del mes de març el calendari cultural de Tiana s’ha vist molt afectat:

 

La crisi sanitària ja va afectar la Festa Major petita amb la suspensió del Tast i la celebració de petits actes, la majoria per streaming. La regidora explica per què aquest cop les circumstàncies no ho han permès:

 

Tot i això, han volgut mantenir el costat solidari de la Festa Major posant a la venda el mocador i la mascareta. Aquest any els beneficis aniran a parar a la Marató de TV3, dedicada a la Covid-19:

 

El preu del mocador i la mascareta és de 2 i 7 euros respectivament, però es pot comprar un pack que inclou les dues coses per 8 euros. Per aconseguir-los, cal apropar-se fins a l’Ajuntament de Tiana en horari de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia.

Marta López
Marta  López