Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Diada arriba envoltada de mesures sanitàries i de seguretat

L’11 de setembre arriba aquest any enmig de la crisi sanitària pel coronavirus. Un context que, a Tiana, ha obligat a adaptar tant l’acte unitari institucional com els organitzats per les entitats independentistes.

Per una banda, l’ofrena floral al parc de Rafael Casanova, que tindrà lloc a les onze del matí, es celebrarà sense públic i seguint totes les garanties sanitàries i de seguretat.

Per l’altra, l’ANC Tiana ha anunciat que participarà en la celebració de la Diada descentralitzada afegint-se a l’acte que tindrà lloc a l’estació de tren de Badalona.

Enguany, l’ANC ha organitzat 107 mobilitzacions repartides en 82 municipis sota el lema “El deure de construir un futur millor, el dret a ser independents”. És per això que la concentració de Badalona té com a objectiu “denunciar que la falta de finançament adequat per a Catalunya no permet modernitzar la xarxa ferroviària.”

Per fer-ho, la concentració començarà a l’estació de Rodalies i, a mesura que arribin els assistents, es col·locaran en fila a la zona de la platja, direcció Sant Adrià i Montgat, sempre mantenint la distància de 2 metres. Des de l’ANC expliquen que el punt on cada persona s’ha de col·locar estarà marcat prèviament per garantir aquesta distància.

La Junta de l’ANC Tiana va publicar que alguns tianencs i tianenques els havien manifestat la seva inquietud sobre la conveniència de participar o no en aquesta concentració. Consideren que “ambdues opcions són molt respectables atenent les circumstàncies sanitàries que viu el país” i recorden que, les persones que hi participin, respectin les mesures marcades per l’organització.

Per poder participar, la inscripció prèvia és obligatòria i s’ha de fer a través de la pàgina web inscriu.me. Allà es recullen totes les mesures sanitàries i de seguretat que s’han de seguir.