Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Unanimitat per signar un nou conveni amb la Generalitat pel finançament de l’ampliació de l’Institut de Tiana

Unanimitat de tots els grups municipals per signar un nou conveni amb la Generalitat pel finançament de l’ampliació de l’Institut de Tiana. La proposta d’acord que s’ha pujat en el ple de setembre vol que la Generalitat reculli el compromís de fer-se càrrec de totes les despeses que comporti la construcció de l’edifici, establint un calendari de retorn dels imports que el municipi destini a la construcció de l’institut.

Els portaveus de Junts per Catalunya Tiana, PSC, ERC i Junts per Tiana van votar a favor d’aquest nou conveni, argumentant que aquesta despesa és competència de la Generalitat i que troben injust que l’hagi d’assumir l’Ajuntament de Tiana:

 

Relacionat amb l’Institut, el grup municipal de Junts per Tiana va fer una pregunta per conèixer quines mesures s’havien pres, per part de l’equip de govern, per evitar aglomeracions en el transport públic a l’entrada i sortida de les classes. L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, va dir que ja s’havia fet la sol·licitud a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per ampliar el transport públic en aquests horaris.

Un dia després, l’Ajuntament de Tiana ha anunciat que aquesta sol·licitud s’ha acceptat i que hi haurà un reforç del servei durant els dies lectius de vuit a nou del matí. El vehicle de reforç, que s’intercalarà entre les expedicions del B-29, sortirà de Passeig de la Vilesa i arribarà fins a l’Institut, també durant la sortida.

Des del consistori expliquen que durant les primeres setmanes es farà una anàlisi per tal d’anar ajustant aquests reforços.