Festa Major

La música en directe, una de les protagonistes del cap de setmana

Irina Flake. Foto: Deep St. / annamolas

Més enllà de les degustacions de menjar i de vins, els tallers i les activitats, la Festa Major Petita i el Tast Tiana estaran marcades per una forta presència musical de molts diversos estils.

Anna  Molas | 08/06/2017 a les 12:18 0
 

En un dels caps de setmana més intensos de l’any, entre la Festa Major Petita i el Tast Tiana, no només serà l’ocasió de participar en tallers o tastar degustacions de menjar i vi, també s’hi podrà escoltar bona música en directe de la mà d’artistes molt diversos que animaran tots dos esdeveniments.

Per una banda, DJ Irina Flake, nom artístic de la tianenca Irina Mora, serà l’encarregada de punxar durant els tres dies que durarà el Tast de 21h a 24h. Ens portarà música Deep House, música electrònica que navega entre el Chill Out i el House. Des del gener de 2017 Mora condueix el programa Deep Tiana a la Ràdio Tiana. La seva participació com a DJ al Tast Tiana serà la cloenda de la temporada del programa. Escolteu aquí un tast de la seva música.

A la vegada, el Xiringuito Dr. Mascaró, amb la col·laboració de Descorxats, oferirà la seva tradicional nit musical al Parc Dr. Mascaró: el divendres 9 es farà la “Nit de DJs” amb DJ TxarlyMob i DJ Aitor, i el dissabte 10 tindrà lloc el concert de Fanfarrai, un col·lectiu musical que ofereix una versió morderna de la música tradicional balcànica amb influències del jazz i improvització col·lectiva. La nit acabarà amb la música del DJ Toni Lee. La música començarà a les 23h totes dues nits.

El divendres 9 a les 20h també tindrem l’oportunitat d’assistir al concert de White-Room, que oferirà versions acústiques de clàssics moderns amb la veu d’Anna Quintana i la guitarra de Josh González.

Finalment, el dissabte 10 a les 12h Toni Xuclà oferirà el seu espectacle “De poetes, cançonetes” al Jardí Lola Anglada.

Anna  Molas