Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa Major Petita arriba carregada d’activitats per a tots els públics

Tiana prepara un dels caps de setmana més intensos de l’any. Però no només pel desplegament d’olors, plats i vins que inundaran la plaça de la Vila fins diumenge pel Tast Tiana, sinó per les activitats de la Festa Major Petita, que no s’aturaran en tot el cap de setmana.

Igual que els darrers anys, els esdeveniments programats estan dirigits sobretot al públic infantil i a famílies. La regidora de Cultura, Núria Blasco, explica perquè:

 

Divendres 9

L’activitat que donarà el tret de sortida a la Festa serà la cantata de “El nen enamorat de la lluna” càrrec dels alumnes de 2n de primària de les escoles Titziana i Lola Anglada a la Sala Albéniz dirigit per l’Escola de Música Municipal, demà divendres a les 17h.

Dissabte 10

Dissabte, en canvi, es llevarà amb el clàssic torneig de pàdel solidari al Casino de Tiana, on es farà una recollida d’aliments a càrrec de Tiana Solidària, que durarà des de les 10h a les 22h.

A les 17.30h els més petits podran gaudir del taller de l’artesana i dissenyadora Lucia Bruni “Trencadís amb tessel·les de vidre”, on crearan a partir d’un material molt polivalent: el vidre.

Diumenge 11

Per altra banda, el diumenge a les 11h nens i nenes podran posar a prova les seves habilitats físiques al Parc de l’Antic Camp de Futbol, amb els circuits d’aventura i habilitat que hi haurà preparats.

Posteriorment, a les 17h, es farà un dels tallers més populars per al públic infantil a Can Riera, el de creació de “xuxes”, que anirà a càrrec del Xef Miquel Antoja. Una mica més tard, a les 18.30h hi haurà un altre taller de cuina, aquest cop dirigit a adults, en què Miquel Antoja ajudarà a les persones participants a preparar un menú exprés d’estiu. El primer taller té un cost de 3 euros, i el segon de 7 euros. Per tots dos cal fer inscripció prèvia a l’Ajuntament de Tiana.

Dimarts 13

Finalment, el dimarts, dia festiu al poble, destaca el nou “Taller de Ioga en família” à càrrec de Minimúsica a les 17.30h a l’Escorxador, i una mica més tard, a les 18.30h la Festa tancarà amb una xocolatada.

Les activitats i tallers mencionats, però, són només una mostra de tota la programació de la Festa Major Petita que no pararà ni un moment en tot el cap de setmana. La Festa estarà marcada també per la presència musical de diferents estils, parlem de la programació del Xiringuito Doctor Mascaró i l’espectacle de Toni Xuclà, juntament amb la música del Tast Tiana 2017 aquí.

Cartell de la Festa Major Petita 2017.
Cartell de la Festa Major Petita 2017.